گروه تبلیغاتی پوشش با کادری باسابقه ، کاردان و حرفه ای ، یکی از پیشگامان عرصه تبلیغات در کشور می باشد. سوابق شناسنامه دار 33 ساله تولید فیلم ازسال 65 ، سابقه 26 ساله تدوین کامپیوتری از سال 72 و سابقه 21ساله طراحی وب سایت از81 در نقاط مختلف کشور از افتخارات ما می باشد . گروه تبلیغاتی پوشش با تکیه بردانش ، تعهد و پشتیبانی واقعی ، همواره موفق به ارائه بهترین خدمات ساخت تیزر تبلیغاتی، عکاسی صنعتی ، طراحی وب سایت ، سئو و طراحی کاتالوگ در اصفهان و دیگر نقاط کشور بوده است.
برای راه اندازی یک وبسایت لازم است ابتدا پلتفرم ها و روش های طراحی سایت را بشناسید تا بهترین و مناسبترین گزینه را انتخاب نمایید. در حال حاضر روش های مختلفی برای ساخت یک وب سایت وجود دارند که برخی از آن ها عبارتند از: سیستم های مدیریت محتوا (CMS)، سایت سازها و زبان های برنامه نویسی (کدنویسی صفر تا صد).
انتخاب بین این گزینه ها تصمیم سختی است؛ بنابراین مهم است که تفاوت های بین آن ها را بدانید تا بتوانید انتخاب درستی داشته باشید. سایت سازها و سیستم های مدیریت محتوا (CMS)، تکنولوژی هایی هستند که امکان طراحی یک وبسایت را بدون نیاز به دانش فنی بالا و گسترده فراهم می آورند.
روش کار این نرم افزارها به این صورت است که تعدادی رابط و عناصر از پیش ساخته را به شما ارائه می دهند و تنها با انتخاب آن ها می توانید وب سایتتان را طراحی نموده و یا ظاهر و نحوه عملکرد آن را تغییر دهید. اما زبان های برنامه نویسی امکان طراحی سایت را به صورت صفر تا صد و کاملا مطابق با نظر و سلیقه خود فرد ایجاد می کنند. در اینجا قصد بررسی یکی از زبان های برنامه نویسی وب سایت به نام ASP را داریم.
ASP چیست؟زبان برنامه نویسی
ASP مخفف عبارت Active Server Page است و یک زبان برنامه نویسی شی گرا بر پایه C# می باشد. زبان ASP نوعی تکنولوژی سمت سرور است که می توان از آن برای ساخت و طراحی سایت با ASP تولید برنامه های تحت وب و وب سایت های تعاملی استفاده نمود. این زبان در سال 1998 برای اولین بار توسط مایکروسافت به دولوپرها معرفی شد که از آن نسخه با نام ASP کلاسیک یادآوری می شود. البته باید بدانید نسخه کلاسیک ASP یک زبان شی گرا نبود و گاها برای تولید یک برنامه لازم بود توابع را چندین بار کدنویسی کنید.
از آن موقع تا به الان چندین نسخه مختلف از روی این فریم ورک ساخته شده است که شامل ASP.Net و ASP.Net MVC می شود. در حال حاضر این دو نسخه ASP با یکدیگر ترکیب شده و یک ورژن تحت عنوان ASP.Net Core را تشکیل داده اند. این ورژن در سال ۲۰۱۶ معرفی گردید. نسخه های جدید ASP از زبان های برنامه نویسی بیشتری نسبت به ورژن کلاسیک آن پشتیبانی می کنند و همچنین قابلیت شی گرایی دارند. از این جهت استفاده از این ورژن ها راحت تر و بهتر خواهد بود.
در ASP شی گرا شما قادر خواهید بود توابعی که یک بار برای سایت خود طراحی نموده اید در قسمت های مختلف به کار بگیرید و بخش اعظمی از کدنویسی را کاهش دهید. در نتیجه سرعت ساخت وب سایت و بارگذاری آن بر روی مرورگر میزبان بیشتر خواهد بود.
زبان برنامه نویسی جهت ساخت وب سایت هایی بزرگ و پیچیده که نیاز به بهینه سازی سرعت و امنیت دارند، انتخابی عالی می باشد. این فریم ورک، متن باز بوده و در طول این سال ها، ابزارهای متعددی توسط دولوپرها سازگار با ASP طراحی شده اند که به صورت رایگان در اختیار عموم قرار گرفته است. از این رو طراحی وب سایت با این زبان قابلیت های مختلف و جذابی برای وب سایت شما به همراه خواهد داشت.
مزایا و معایب طراحی سایت با ASP چیست؟
استفاده از زبان برنامه نویسی ASP نسبت به دیگر روش های ساخت وب سایت مزیت ها و همچنین معایب مختلفی دارد که با شناخت آن ها می توانید تصمیم صحیحی در رابطه با تولید سایت به کمک این زبان برنامه نویسی اتخاذ نمایید.
اولین مورد سرعت بارگذاری وب سایت می باشد: اغلب وب سایت هایی که با استفاده از ASP توسعه یافته اند از سرعت بارگذاری مناسبی برخوردارند. اما باید1- توجه داشت که پلتفرم هایی که بر پایه هر زبان طراحی می شوند به خاطر رعایت نکردن موارد لازم ممکن است سرعت کافی را نداشته باشند و این امر ارتباطی با زبان برنامه نویسی آن ها ندارد.
مورد دوم امنیت در وب سایت ها می باشد: استفاده از زبان برنامه نویسی ASP و یا فریم ورک های دیگر در طراحی یک سایت دلیل موجهی برای ادعای امن بودن2- آن نمی باشد. اما اغلب اهداف هک شده در زمره سیستم های مدیریت محتوا و فریم ورک های آماده می باشند.
قابلیت توسعه سایت به صورت همزمان: یکی از ویژگی ای خوب ASP این است که بخش front-end را از back-end جدا می کند، بنابراین طراحان و3- توسعه دهندگان می توانند همزمان روی یک سایت کار کنند.
عدم توسعه وب سایت توسط ASP بدون داشتن دانش کافی: برخلاف سیستم های CMS و یا سایت سازها، برای طراحی یک سایت بر اساس زبان ASP لازم است4- ابتدا آن را بیاموزید و دانش گسترده ای در حوزه طراحی وب سایت داشته باشید. از این جهت عموم افراد نمی توانند از این روش برای ساخت سایت استفاده نمایند و در صورت تمایل برای بهره بردن از مزایای ASP شما نیاز دارید یک دولوپر استخدام نمایید و یا اینکه کار طراحی وب سایت خود را به یک شرکت حرفه ای در این زمینه بسپارید.
البته افراد مبتدی می توانند از برنامه دسکتاپ تحت ویندوز به نام visual web developer استفاده نمایند. این برنامه ویرایشگری تحت عنوان WYSIWYG و مخفف عبارت «هر چه را که می بینی، همان در خروجی ظاهر خواهد شد» است. ضمن اینکه در این برنامه قالب هایی آماده برای ساخت وب سایت با کاربردهای مختلف از جمله سایت های فروشگاهی، معرفی و … وجود دارد که کار شما را راحت تر می کند.
انتخاب سرویس میزبانی مناسب برای وب سایت: در صورتی که تصمیم دارید از زبان ASP برای وب سایت خود استفاده نمایید باید از سرویس میزبانی که از سایت5- های ASP پشتیبانی می کند استفاده نمایید تا سرعت راه اندازی و عملکرد وب سایتتان افزایش یابد.
در انتها :
ASP یک زبان برنامه نویسی برای ساخت وب سایت است که به کمک آن می توانید طراحی صفر تا صد سایت خود را انجام دهید و در نهایت وب سایتی تعاملی با امنیت و سرعت بالا داشته باشید. استفاده از این زبان نیازمند داشتن دانش برنامه نویسی و فنی می باشد و برای شروع کار بهتر است ورژن ASP.Net آن را بیاموزید. تیم متخصص و با تجربه پوشش آماده ارائه خدمت به شما عزیزان میباشد .جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی کلیک نمائید.
نظر دهید