گروه تبلیغاتی پوشش با کادری باسابقه ، کاردان و حرفه ای ، یکی از پیشگامان عرصه تبلیغات در کشور می باشد. سوابق شناسنامه دار 33 ساله تولید فیلم ازسال 65 ، سابقه 26 ساله تدوین کامپیوتری از سال 72 و سابقه 21ساله طراحی وب سایت از81 در نقاط مختلف کشور از افتخارات ما می باشد . گروه تبلیغاتی پوشش با تکیه بردانش ، تعهد و پشتیبانی واقعی ، همواره موفق به ارائه بهترین خدمات ساخت تیزر تبلیغاتی، عکاسی صنعتی ، طراحی وب سایت ، سئو و طراحی کاتالوگ در اصفهان و دیگر نقاط کشور بوده است.
فلوچارت ها، نمودارهای سادهای هستند که نشان میدهند چگونه مراحل هر فرایندی در کنار هم قرار میگیرند. باور عمومی این است که فرانک گیلبرث (Frank Gilbreth)، مهندس آمریکایی، اولین فردی بود که جریان یک فرایند را ثبت کرد و مفهوم «فلوچارت» را در سال ۱۹۲۱ میلادی به جامعه مهندسین مکانیک آمریکا معرفی کرد.
آشنایی با فلوچارت
فلوچارت نموداری است که یک فرآیند، سیستم یا الگوریتم کامپیوتری را نشان میدهد. فلوچارت نمایشی نموداری از راه حل مسئله است، اما مهمتر از آن، تجزیه و تحلیل مراحل ضروری برای حل مسئله را ارائه میدهد. فلوچارتها به طور گسترده در زمینههای مختلف برای مستندسازی، مطالعه، برنامهریزی، بهبود و ارتباط فرآیندهای اغلب پیچیده در قالب نمودارهای واضح و قابل درک به کار گرفته میشوند. فلوچارتها به صورت «نمودارهای جریان» (Flow Chart) قابل تفسیر هستند و در آنها برای تعیین مرحله از نمادهای مستطیل، بیضی، لوزی و شکلهای بالقوه متعدد دیگر و برای تعریف جریان و ترتیب از پیکانهای جهتدار استفاده میشود
تاریخچه فلوچارت
فلوچارتها برای مستندسازی فرآیندهای تجاری در دهههای 1920 و 30 مورد استفاده قرار گرفتند. در سال 1921، مهندسان صنایع «فرانک» (Frank) و «لیلیان گیلبرت» (Lillian Gilbreth)، «نمودار فرآیند جریان» (Flow Process Chart) را به انجمن مهندسین مکانیک آمریکا (ASME) معرفی کردند.
در اوایل دهه 1930، مهندس صنایع «آلن اچ. مورگنسن» (Allan H. Morgensen) از ابزارهای گیلبرت برای ارائه کنفرانسهایی پیرامون کارآمدتر کردن فرایند کار برای مدیران کسب و کار در شرکتش استفاده کرد. در دهه 1940، دو دانشجوی مورگنسن، «آرت اسپینجر» (Art Spinanger) و «بن اس. گراهام» (Ben S. Graham)، این روشها را به طور گستردهتر توسعه دادند.
اسپینجر روشهای سادهسازی کار را به شرکت Procter and Gamble معرفی کرد. گراهام، مدیر «استاندارد ثبت صنعتی» (Standard Register Industrial)، نمودارهای فرآیند جریان را برای پردازش اطلاعات اصلاح کرد و تطبیق داد. در سال 1947، ASME «سیستم نمادی» (Symbol System) را برای نمودارهای فرآیند جریان، برگرفته از کار اصلی گیلبرت اتخاذ کرد .
همچنین در اواخر دهه 40، «هرمان گلدستاین» (Herman Goldstine) و «جان ون نویمان» (John Van Neumann) از فلوچارتها برای توسعه برنامههای کامپیوتری استفاده کردند و نمودارسازی خیلی سریع برای برنامهها و الگوریتمهای کامپیوتری محبوبیت پیدا کرد. امروزه از فلوچارتها برای برنامه نویسی استفاده میشود. همچنین از «شبه کد» (Pseudocode) نیز که ترکیبی از کلمات و زبان برنامه نویسی است، اغلب برای به تصویر کشیدن سطوح عمیقتری از جزئیات و نزدیک شدن به محصول نهایی استفاده میشود.
کازبزد فلوچارت
فلوچارت در واقع نقشهای است که برنامهنویسان رایانه قبل از نوشتن برنامه به زبان برنامهنویسی اصلی آن را ترسیم میکنند. با مروری بر فلوچارت روند اجرای عملیات، مراحل و جزئیات برنامه و ورودی و خروجی هر مرحله از برنامه مشخص میشود. استفاده از فلوچارت جهت حل هر مسئلهای مفید است و بدون در نظر گرفتن زبان برنامهنویسی، نوشتن برنامه را سهولت میبخشد.
علاوه بر این فلوچارت جزئی باارزش از مستندات هر برنامه میباشد که با کمک آن تفسیر برنامه، عیبیابی و استفاده توسط شخصی به جز برنامهنویس را آسان میکند. برای رسم فلوچارت آگاهی و تسلط بر مراحل مورد نیاز و ترتیب آنها جهت به دست آوردن نتیجه مورد نظر با استفاده از دادههای ورودی به الگوریتمی که فلوچارت برای آن کشیده میشود، لازم است. البته فلوچارت کاربردهای دیگری در علوم دیگر و حتی در زندگی هم دارد. درحقیقت شاید بتوان گفت هر الگوریتمی یک فلوچارت دارد و زندگی نیز نوعی الگوریتم است پس زندگی نیز فلوچارت دارد!
همه سازمانها از فلوچارت برای کارهای زیر استفاده میکنند:
تعریف فرایند
استانداردکردن فرایند
بهاشتراکگذاشتنفرایند
شناسایی گلوگاهها (bottlenecks) یا اتلافها (wastes)
حلمسائل
بهبود فرایند
برای مثال برنامهنویسان میتوانند از فلوچارت ها برای توصیف چگونگی بههمپیوستن بخشهای خودکار و دستی استفاده کنند. اعضای بیتجربه گروه برای تکمیل کارها با ترتیب درست، میتوانند از فلوچارت ها کمک بگیرند. تولیدکنندهها میتوانند با اجرای فلوچارت کنترل کیفیت که نشاندهنده سؤالها و نقاط تصمیم گیری است، از پایبندی به ارزشها و استانداردها مطمئن شوند. بخشهای منابع انسانی میتوانند با استفاده از ترکیب فلوچارت و نمودار سازمانی (organogram) به کارکنان نشان دهند که در مواقع لزوم و در صورت روبهرویی با مشکل، با چه کسی، در چه زمانی تماس بگیرند.
ویژگیهای الگوریتم
برخی از مهمترین ویژگیهای الگوریتمها در زیر نام برده شده است.
واضح و بدون ابهام: الگوریتم باید واضح و بدون ابهام باشد. هر یک از مراحل آن باید از همه جهات روشن باشد و تنها به یک معنا منتهی شود.
ورودیهای به خوبی تعریف شده: اگر الگوریتمی دارای ورودی باشد،باید ورودیهای کاملاً تعریف شده باشند.
خروجیهای به خوبی تعریف شده: الگوریتم باید به وضوح مشخص کند که چه خروجی به دست میآید و همچنین باید به خوبی تعریف شود. الگوریتم باید حداقل یک خروجی تولید کند.
محدود بودن: الگوریتم باید متناهی باشد، یعنی باید پس از یک زمان محدود خاتمه یابد.
امکان پذیر: الگوریتم باید ساده، عمومی و کاربردی باشد تا بتوان با منابع موجود آن را اجرا کرد.
مستقل از زبان: الگوریتم طراحیشده باید مستقل از زبان باشد، یعنی باید حاوی دستورالعملهای سادهای باشد که بتوان در هر زبانی پیادهسازی کرد.
انواع الگوریتم
در ادامه به برخی از مهمترین انواع الگوریتمها اشاره شده است. ابتدا این الگوریتمها را فهرست کردهایم و سپس هر کدام را در به طور خلاصه شرح داده و معرفی کردهایم.
فیلم آموزشی مرتبط
آموزش طراحی الگوریتم
آموزش طراحی الگوریتم
الگوریتم بروت فورس
الگوریتم بازگشتی
الگوریتم تصادفی
الگوریتم مرتبسازی
الگوریتم جستجو
الگوریتم هش
آشنایی با فلوچارت
برای مشاهده مقالات بیشتر در مورد سئو سایت و طراحی سایت به صفحه مقالات سایت پوشش مراجعه نمایید.
نظر دهید